Cultuurschakel dynamoOPWEG

Cultuurschakel

Dankzij dynamoOPWEG kunt u zich met de De Lijn gratis naar het Roger Raveelmuseum verplaatsen.

Het Roger Raveelmuseum is een cultuurschakel. Als u ons met uw klas (maximum 30 leerlingen) bezoekt, dan kunt u zich dankzij dynamoOPWEG gratis verplaatsen.

U hebt recht op gratis vervoer met bus of tram van De Lijn tijdens de daluren. Zo maakt u kosteloos gebruik van het reguliere aanbod van De Lijn tot vlak voor onze deur.

Hoe vraagt u uw dagpas voor De Lijn aan?

Surf naar http://www.cultuurkuur.be/. Klik door naar dynamo3. Hier vindt u alle instapvoorwaarden en kunt u een dagpas aanvragen. Hierbij in bijlage kan u alsvast de folder downloaden.

We hopen dat nog meer kinderen en jongeren en hun leerkrachten op deze manier kunnen genieten van de waaier aan educatieve activiteiten uit ons aanbod.

Cultuurschakel

De Cultuurschakels worden gecoördineerd door CANON Cultuurcel (Ministerie van Onderwijs - Agentschap voor Onderwijscommunicatie) en lopen in samenwerking met de Vlaamse Vervoersmaatschappij De Lijn, de Lerarenkaart en de culturele steunpunten FARO en LOCUS. Meer dan 500 culturele centra, bibliotheken, musea en academies zijn op dit moment cultuurschakel.

Logo Dynamo                                   Logo De Lijn                                    Logo Canon

Bijlage-data: download ( pdf , 9.1 MB)